076-007 95 80 maria@mariashalsorum.se

Kurser

Lashlift och Browlift

Det här är behandlingar som verkligen kompletterar utbudet på din salong, eller för dig som vill prova på att jobba inom skönhetsbranschen. Du behöver inga förkunskaper.

Lashlift och Browlift är på stor frammarsch inom skönhetsbehandlingar

Lash Lift är det senaste inom permanent fransböjning. Istället för att böja fransarna lyfts fransarna från roten och ger resultatet av längre och tjockare fransar. Där är en populär behandling för naturliga fransar som ger ett intryck av tjockare och längre ögonfransar som kan hålla i upp till 8 veckor.

Browlift är en ny och spännande salongsbehandling för att försiktigt och noggrant forma brynstrån till en perfekt form och stil som håller sig på plats i upp till 8 veckor. Browlift rätar ut brynhåren till en fin form och gör att de ser fylligare och mer definierade ut. Din kund får perfekta bryn dag efter dag utan behov av att ständigt borsta brynen på plats.

Utbildningen är ca 5-6 timmar. Stort startkit (räcker till upp till 30 behandlingar) ingår samt certifiering efter uppvisande av 8 godkända behandlingar.

Anmälningar tas emot succesivt.

Priser:
Lash Lift + färgning 6.600 kr
Brow lift + färgning 4.000 kr
Kombo 7.900 kr

TA HAND OM DINA FÖTTER – FOTVÅRDSKVÄLL

Ge dina fötter lite extra omtanke genom att ta hand om dem en stund.

Du kommer att få göra ett fotbad, fila och skrubba fötterna. Applicera nagelolja samt massera in en skön fotkräm. Dina fötter blir sammetslena.

Vi bjuder på fika.

I samband med denna aktivitet kommer vi att ha fina erbjudanden på fotvårdsprodukter.

För att fotvårdskvällen ska bli av måste vi ha minst 4 st anmälda (det finns 6 platser).

Det är roligare att göra saker tillsammans. Vi har ett antal gruppaktiviteter och kan skräddarsy dem för t ex födelsedagar och möhippa. I våra lokaler är det lagom att vara 4-6 personer. Vi kan även genomföra vissa av aktiviteterna hemma hos dig, om ni exempelvis har en önskan om att vara fler än 6 personer.

KURS I HUDVÅRD

Det är roligare att göra saker tillsammans. Vi har ett antal gruppaktiviteter och kan skräddarsy dem för t ex födelsedagar och möhippa. I vår lokal är det lagom att vara 4-6 personer. Vi kan även genomföra vissa av aktiviteterna hemma hos dig, om ni exempelvis har en önskan om att vara fler än 6 personer.

En mysig och lärorik kurs om hudvård, välmående och självkärlek.

Huden är kroppens största organ och har många livsviktiga uppgifter. Den är ett säte för immunförsvaret, avgiftning, andning, känslor med mera. Därför är det viktigt att huden mår bra och fungerar väl – precis som alla våra andra organ. Huden tar vi hand om inifrån och utifrån.

I denna kurs med fokus på hudvård lär vi oss hur huden fungerar, skapar och genomför en anpassad hudvårdsrutin samt diskuterar hudvälgörande livsstilsrutiner.

Välkommen till två timmars avkoppling och massa hudvårdsprat! Produkter under kursen ingår.

KOMBUCHABRYGGNING

Ekologisk

Kombucha är en fermenterad dryck som kan ha många hälsofrämjande effekter. I denna kurs får du lära dig hur du enkelt brygger din egen ekologiska kombucha hemma.

Innehåll:

  • Kombuchans historia och uppbyggnad
  • Bryggprocessens alla steg
  • Val av råvaror och utrustning
  • Förvaring och hållbarhet
  • Tips på smaksättningar
  • Bryggrecept

Som gåva får du i slutet av kursen med dig ett startkit så att du kan komma igång med din egen bryggning. Ta med dig en 1-1 1/2 liters glasburk med lock.